Develooper

Develooper

Apple Vision Pro

2024. május 05. - Hármas

Na, figyelj! Az Apple újra megpróbálja kicsikarni a pénzed a zsebedből, ezúttal egy csillogó-villogó új kütyüvel, amit úgy hívnak, hogy Apple Vision Pro. Ez a cucc egy olyan fejrevaló, amivel az Apple szerint minden eddiginél mélyebbre áshatsz bele a virtuális és kiterjesztett valóságok világába. Szóval, kapaszkodj, mert az Apple megint valami olyat talált ki, amivel még a nagymamád is VR-szemüveget akar majd húzni a bingó estek alatt!

Hüóó-hüpp HÜPP, Apple trükk!

Igen, az Apple Vision Pro nem más, mint egy fejre húzható kütyü, ami olyan, mintha a jövőből érkezett volna egy sci-fi filmből. Az Apple itt nem aprózza el, a dizájn olyan letisztult, mint egy frissen mosott Mercedes-Benz S-osztály. Na meg persze, ahogy az Apple-től megszokhattuk, az ára is olyan, hogy csak kapkodsz a levegő után. De hát, kinek számít ez, ha az élmény az, ami igazán fontos, ugye?

Mit tud a Vision Pro?

A Vision Pro mindenféle csoda technológiát sűrített egy elegáns fejkeretbe. Kiterjesztett és virtuális valóság egyben, amitől még a te nagyanyád is elfelejti, hogy hol a kijárat a konyhából. Integrált van benne minden, ami szem-szájnak ingere: valósághű képek, 3D hangzás, és persze, hogy minden Apple termékhez hűen, tökéletesen működik az összes többi almás eszközzel. Ha van egy iPhone-od, iPad-ed, vagy Mac-ed, haver, ez a kütyü olyan lesz neked, mint a pont a i-re.

Na és mi van a pénztárcámmal?

Ahogy az várható volt, az Apple Vision Pro árazása nem az átlag Józsi zsebére van szabva. Ez a kütyü olyan drága, hogy még a gazdag nagynénik is kétszer meggondolják, mielőtt lecsapnak rá egy szimpla kedd délutánon. De hát, az Apple sosem a spórolós típus volt, szóval ha be akarod szerezni ezt a fejre valót, jobb ha kezdesz spórolni, vagy eladni egy-két vesét a feketepiacon.

Akkor most megéri vagy sem?

Ha te vagy az a fajta, aki szereti a legújabb és legfényesebb játékszereket, és geci gazdag vagy, hogy elkényeztesd magad, akkor az Apple Vision Pro pont neked való. Ha nincs rá pénzed, viszont annyira hülye vagy, hogy providentet vegyél fel egy ilyen kütyüre, akkor pont neked találták ki. De ha csak egy átlagos tech szerelmese vagy, aki szeretné megőrizni a pénztárcáját a teljes kiürüléstől, akkor lehet, hogy ezt a kütyüt jobb hanyagolnod. Mindenesetre, az Apple ismét bebizonyította, hogy tudnak olyan terméket csinálni, amiért még a tech-guruk is képesek lennének ölre menni – vagy legalábbis egy-két altcoinjukat eladni.

A bejegyzés trackback címe:

https://develooper.blog.hu/api/trackback/id/tr4018394421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása